KOMPETENCEUDVIKLING TIL ALLE DER ARBEJDER I RESTAURATIONS- OG HOTELBRANCHEN
UDDANNELSEFor medarbejdere og ledere, der arbejder på restaurant, café, bar og hotel mv.
DRC UDDANNER BRANCHEN
DRC har i samarbejde med branchen og professionelle offentlige og private uddannelsesudbydere sammensat uddannelsesprogrammer, som gør branchens medarbejdere og ledere dygtigere, mere kompetente og medvirker til at skabe fremtidens attraktive arbejdspladser. Læring er nemlig også en kilde til motiverede medarbejdere – og det gør fastholdelse af de rigtige medarbejdere meget nemmere.
Hvis man som virksomhed vil sikre fortsat udvikling af medarbejderen må man gå proaktivt til værks, og skabe incitamenter for læring, udvikling og uddannelse på sin virksomhed. Og her har DRC gjort det nemt for dig. Scroll ned af siden og find de(n) uddannelse(r), som er relevante for dig og dine medarbejdere.
UDDANNELSE TIL LEDERE
LEDERUDDANNELSE
En turbouddannelse som styrker lederes kompetencer til bl.a. at fastholde medarbejdere
FORRETNINGSFORSTÅELSE
En uddannelse om økonomistyring, indsatsområder, budget og prissætning
DEN NYE LEDER
En uddannelse skal skaber tryghed i lederskabet
UDDANNELSE TIL MEDARBEJDERE
BASIC SKILLS
Et kort træningsprogram som træner i gæsteoplevelse og teamsamarbejde
ARBEJDSMILJØ
Den obligatoriske uddannelse med grundlæggende viden om arbejdsmiljø
SERVICE, oplevelser og værtskab
En akademiuddannelse om udvikling af gæsterejsen og kontaktpunkterne til glæde for gæsterne