Lederuddannelse på HRS for DRC
Dette er et praksis baseret lederudviklingsprogram bestående af to moduler fordelt på 16 hele eller halve dage, der forløber over 2-3 måneder. Uddannelsen er for såvel den nye som den erfarne mellemleder, der ønsker at blive klædt på med viden og værktøjer indenfor praksisnær ledelse i branchen. Underviserne er to af de bedste i branchen: Christina Graae (ledelse - Zento Consulting) og Nicoali Worsøe (Hospitaliy Training – Hosdu). De har begge undervist branchen igennem mange år, både i ledelse, konflikt- og klagehåndtering, kommunikation og værtskab.
Indhold på modul 1:
- Kendskab til egen ledelsesstil samt bevidst om egen adfærd og holdninger, og udvikler sin ledelsesrolle/adfærd i forhold til at kunne agere hensigtsmæssigt i samarbejdssituationer.
- Bevidst om sin rolle som kulturskaber og kulturbærer i forhold til egne medarbejdere, lederkolleger og virksomhedens øvrige ledelse.
- Skabe rum til refleksion og ledelse ved øget bevidsthed om sit ledelsesrum ved fx at skabe overblik, prioritere og delegere opgaver og lede op ad, ned ad og til siden.
- Kendskab til, hvordan man som leder skaber engagement, der har en positiv effekt på bundlinjen.
- Udfordringer i ledelse med fokus på branchen.
Indhold på modul 2:
- Kommunikation interpersonelle lederskab med fokus på tillid, retfærdighed og samarbejde.
- Situationsbestemt ledelse i det at skabe trivsel og motivation og samtidig fremme effektiviteten og produktiviteten.
- Anvende relevante ledelsesværktøjer i forbindelse med situationsbestemt ledelse, således den enkelte medarbejder udvikler sine kompetencer og opgave ansvar.
- Team ledelse, at kunne delegere ansvar, beslutninger og opgaver i forhold til den enkelte medarbejders og teamets kompetencer.
- Kendskab til teorier om konflikter samt fokus på udvikling og parternes reaktioner forebygger og håndtere konflikter.
- Intent konflikt og den svære samtale med muligt konfliktpotentiale.
- Ekstern konflikt i form af klagehåndtering, både mundtligt og skriftligt.
Læs mere om uddannelserne og tilmeld dig her:
Vil du vide mere om
vores arbejde?
Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.