Vælg en side

Bliv klar til de Grønne Madhåndværkere

Bæredygtighed // Branchen

Læs tidligere artikel om uddannelsen her: Vær med til at uddanne fremtidens grønne kokke | DRC (thehost.dk)

Er du køkkenchef eller restauratør, og vil du gerne være med til at uddanne fremtidens grønne kokke? Så inviteres du hermed til seminar og branchedag om Grøn Madhåndværker tirsdag den 29. oktober fra kl. 9-12 på Hotel- og Restaurantskolen i København. På dagen vil uddannelsens indhold blive gennemgået, hvorefter du vil møde eleverne, som afslutter deres GF2 i slutningen af december 2024.

I løbet af efteråret vil eleverne, som en del af deres grundforløb, arbejde fokuseret på at indgå en uddannelsesaftale med en læreplads, så de er klar til deres første oplæringsperiode på Grøn Madhåndværkeruddannelsen fra januar 2025.

Eleverne har inden afslutningen på grundforløbet en uge med minipraktik i uge 45, fra den 4. november til 8. november. Dette er et godt udgangspunkt for en mulig lærepladsaftale med en potentiel elev, hvor I også har mulighed for at lære hinanden at kende.

Du kan tilmelde dig til seminaret den 29. september via linket her: Tilmeldingsformular Grøn Madhåndværker seminar 29 - YoungCRM

Læs mere om uddannelsen her:  Bliv Grøn Madhåndværker på Hotel- og Restaurantskolen (hrs.dk)

Vil du vide mere om

vores arbejde?