Her finder du materialer til
indkøb efter mærkerhvorfor købe ind efter mærker?
Mærkeordninger støtter kunder til på en enkel måde at træffe et mere grønt og etisk valg og understøtter derfor kundernes mulighed for at bidrage til et mere bæredygtigt forbrug.
Når en virksomhed fra restaurationsbranchen indkøber af certificerede og mærkede fødevarer og andre produkter kan en begrundelse være et ønske om at imødekomme kunder og gæsters efterspørgsel efter mere bæredygtige måltider og drikkevarer. Fordi et formål for kataloget er at støtte branchen til at imødekomme markedskrav på en troværdig måde, dermed styrke konkurrenceevnen, er mærkerne udvalgt særligt efter deres troværdighed og relevans for branchen.
Restaurationsbranchens mærkekatalog
Dette mærkekatalog samler de mærker, certificeringer og standarder (i dette katalog kaldet ”mærkeordninger” eller blot ”mærker”) som Restaurationsbranchen kan bruge til at arbejde frivilligt med bæredygtighed.
Brug af mærker i dit indkøb
Du får her en kortfattet oversigt og de mest relevante og troværdige mærker, som kan bidrage til at indkøbet bliver mere bæredygtigt og dokumenteret.
Den gengiver samme mærketavler som i DRC’s Mærke-poster (ses nedenfor) men med udvidet information om indkøbskategorierne og mærketemaerne.
Mærke-posteren giver et hurtigt overblik over de samme mærker, som Mærkekataloget går i dybden med. Posteren gør det muligt for dig at vælge mærker efter indkøbskategorier og den kan hænges op på kontoret for inspiration til indkøbet.