Vælg en side

Hvordan kan du bruge certificering med mærker?

Bæredygtighed // Branchen // Fødevarer

Få viden om de mærker, som er relevante at kende, når du køber ind til din restaurant og en introduktion til nyt DRC værktøj.

Når du køber ind, kan du for eksempel vælge at købe økologiske produkter, som er dyrket uden syntetiske pesticider og kunstgødning, hvilket gør dem til et sundere valg for både kunderne og miljøet. Du kan også vælge Fairtrade produkter. Disse produkter er produceret under forhold, der sikrer fair lønninger og bedre arbejdsforhold for landmændene i udviklingslande. Du kan også bruge mærkerne til at differentiere dig i markedet ved at kommunikere om jeres arbejde med bæredygtighed.

Men hvordan vælger du de rette mærker for lige netop din forretning?

DRC har udviklet og udarbejdet nogle værktøjer, der udpeger de allermest relevante og troværdige mærkeordninger, så du trygt kan bruge dem til at løfte bæredygtighed ind i dit indkøb.

På webinaret vil du blive introduceret til en Mærkevejledning målrettet restaurationsbranchen, som viser 28 forskellige mærker fordelt på de indkøbskategorier dit indkøb tilrettelægges efter. Du vil få en indflyvning til DRC nye Mærkekatalog, som går i dybden med, hvad de 28 mærker hver især står for inden for bæredygtighed. Du får viden om, hvorfor mærker virker, hvornår de er troværdige i forhold til Markedsføringsloven, og hvordan du selv kan vurdere et mærkes troværdighed, når du ikke genkender det.

Nogle dage inden webinaret får du tilsendt link og Mærkevejledningen.

Materialerne er udviklet af DRC og i samarbejde med BC Cater, AB Cater og Inco.

Kontakt Jakob Zeuthen for yderligere information.

JAKOB ZEUTHEN
KLIMA- OG FØDEVAREPOLITISKCHEF
71 92 17 47

jaz@thehost.dk

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.