Vælg en side

Grøn omstilling på menuen

Bæredygtighed // Branchen // Fødevarer

Er du klar til at tage din restaurant eller café til næste niveau og gøre grøn omstilling til en naturlig del af hverdagen? Kom med til en inspirerende eftermiddag fyldt med konkrete redskaber, ny viden og masser af grøn inspiration.

Tirsdag 1.april kl. 14.15-16.15

Københavns Erhvervshus

Glæd dig til at møde Dorte Juhl Østergaard, som deler ud af sin mangeårige erfaring med bæredygtighed i fødevarebranchen - fra indkøb og menu til madspild og klimavenlige valg. Dorte er CCO og Head of Sustainability i LOCA. LOCA Gruppen ejer bl.a. restauranterne Almanak og RADIO.

Derfor skal du deltage:

  • Få konkrete redskaber til at integrere grønne løsninger i madlavning, indkøb, spild og menuplanlægning.
  • Få indblik i fremtidens fødevaretrends.
  • Forstå, hvordan bæredygtighed påvirker gæsternes valg, og hvordan du tilpasser dig markedets udvikling.
  • Hør, hvordan du håndterer de mange dilemmaer og kompromiser på vejen mod en grønnere restauration.
  • Få dine gode ideer pudset af, så din restaurant eller café er rustet til at tage næste skridt mod en grønnere hverdag.

Tilmeld dig her seneste den 26. marts:

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.