Arbejdet med ESG favner bredt
I restaurationsbranchen er der et væld af muligheder for at engagere sig i ESG og bæredygtig omstilling. Vi har sammensat række værktøjer, der kan inspirere din virksomhed på dens bæredygtighedsrejse, uanset om I netop er begyndt eller har været i gang i lang tid.
Vi opfordrer dig til at kontakte DRC for sparring, besvarelse af spørgsmål eller opfyldelse af særlige ønsker og behov i forbindelse med jeres bæredygtighedsinitiativer.
ESG-VÆRKTØJER
ESG-INDSATSER
Dyk ned i de forskellig emner indenfor ESG. Bl.a. fødevarer, emballage, affaldssortering og biodiversitet.
ESG-RAPPORTERING
En digital platform som samler bæredygtighedsdata samt måler, rapporterer og dokumenterer grøn omstilling og CO2-regnskab.
ESG-NETVÆRK
Vær med til at sætte ESG på dagsordenen i et netværk med andre virksomheder.
ESG-KATALOG
Download vores bæredygtighedskatalog til professionelle køkkener.
ESG-RÅDGIVNING
Gennem DRC-medlemskab kan du får sparring gennem vores partnere
klima- og fødevarepolitiskprofil
Jakob Zeuthen varetager DRCs klima- og fødevarepolitiske rådgivning og dagsorden
Kontakt os
København
Danmarks Restauranter og Caféer
Skindergade 7, 3. sal
DK-1159 København K
Mail: drc@thehost.dk
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315
Odense
OFF13
Thujavej 13
DK-5250 Odense SV
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315