Nøglen til at reducere madspild er at måle på det. Derfor inviterer DRC til madspildevent på Coco Hotel onsdag den 25. august.
FN estimerer, at 1/3 af alt produceret mad aldrig bliver spist. Hvert et kilo madspild vi kan reducere tæller – for klimaet, for økonomien i din forretning og medarbejdernes arbejdsglæde. For det er langt mere tilfredsstillende, at den mad der bruges tid og dygtige kokkekræfter på at tilberede, bliver spist, fremfor at ende i skraldespanden. Ansvarlig brug af de vigtige ressourcer som råvarer, personale og tid sikres ved at have helt styr på forbruget. Det kan måling af madspild være med til at sikre. Det lyder måske omfattende, men det behøver det ikke at være.
Sammen med e-smiley og DRC’s samarbejdspartner OnlinePOS giver Global Compact Network Denmark og DRC et indblik i hvordan du som restauratør og madprofessionel kan skabe målbare resultater i dit arbejde med at reducere madspild.
Læs mere og tilmeld dig eventen HER