Vælg en side

DRC støtter op om Grøntuge i uge 34

Branchen // Fødevarer

DRC støtter op om, at vi skal spise flere grøntsager og inspireres til at bruge dem mere på tallerkenen. Derfor går vi i partnerskab med Rådet for sund mad for at bringe denne inspiration ud i den danske branche og samfundet i uge 34.

Vidste du, at to ud af tre danskere ønsker at inkludere flere grøntsager i deres kost, og at 9 ud af 10 går op i at spise sundt? Men selvom vi er bevidste om vigtigheden af grøntsager for vores sundhed og klima, lever langt de fleste af os stadig ikke op til de anbefalede 600 gram frugt og grønt om dagen – hvoraf mindst halvdelen bør være grøntsager. Dette er et mål, kampagnen ønsker at løfte.

Derfor opfordrer vi til at sætte det grønne på menuen i uge 34, så vi sammen kan inspirere branchen til at omfavne og fremme en grønnere tallerken.

Hos DRC støtter vi vores medlemmer med viden, der kan gøre det muligt for restauranter at inkludere flere grøntsager i lækre måltider på menuen. Vi fokuserer på, hvordan grønnere mad ikke kun har en positiv indvirkning på sundheden, men også er et plus for både klimaet og biodiversiteten.

Læs mere på Den Nationale Grøntuge - Rådet for sund mad (raadetforsundmad.dk)

 

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.