ESG-INDSATSER
Som restaurant, cafe eller bar har du mange forskellige emner at arbejde indenfor når det handler om ESG. Vi har samlet en række emner, som særligt er relevante for branchen.
AFFALDSSORTERING
Sådan kommer du i gang med lovpligtig affaldssortering
BIODIVERSITET
Som del af fødevarebranchen har vi et stort ansvar at løfte biodiversitetskrisen
DISKRIMINATIoN
Vi arbejder for en restaurationsbranche fri for chikane og krænkende adfærd
EMBALLAGE
Vi hjælper dig med at træffe mere bæredygtige emballagevalg
ENERGIFORBRUG
Få hjælp til at spare på energiforbruget i din restaurant, café eller bar mv.
Fair natteliv
Øg trygheden i nattelivet blandt medarbejdere og gæster
FØDEVAREINDKØB
Det kan være svært at gennemskue, hvornår en fødevare er ”bæredygtig”
FØDEVARERS KLIMAAFTRYK
Vores fødevareforbrug har stor klima- og miljøpåvirkning
INDRETNING
Indretning og interiør er også områder, hvor vi kan gøre en forskel.
KLIMAREGNSKABer og rapportering
Virksomheders arbejde med samfundsansvar bliver mere og mere datadrevet
Madaffald og madspild
Her kan du hente inspiration til dit arbejde med madspild og madaffald
Kontakt os
København
Danmarks Restauranter og Caféer
Skindergade 7, 3. sal
DK-1159 København K
Mail: drc@thehost.dk
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315
Odense
OFF13
Thujavej 13
DK-5250 Odense SV
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315