Styrk din leders kompetencer
Lederuddannelse på HRS for DRCDette er et praksis baseret lederudviklingsprogram bestående af to moduler fordelt på 12 hele eller halve dage, der forløber over 2-3 måneder. Uddannelsen er for såvel den nye som den erfarne mellemleder, der ønsker at blive klædt på med viden og værktøjer indenfor praksisnær ledelse i branchen. Underviserne er to af de bedste i branchen: Christina Graae (ledelse - Zento Consulting) og Nicoali Worsøe (Hospitaliy Training – Hosdu). De har begge undervist branchen igennem mange år, både i ledelse, konflikt- og klagehåndtering, kommunikation og værtskab.
Uddannelsen udbydes både på dansk og engelsk.
Uddannelsens indhold
Modul 1
- Kendskab til egen ledelsesstil samt bevidst om egen adfærd og holdninger, og udvikler sin ledelsesrolle/adfærd i forhold til at kunne age.re hensigtsmæssigt i samarbejdssituationer.
- Bevidst om sin rolle som kulturskaber og kulturbærer i forhold til egne medarbejdere, lederkolleger og virksomhedens øvrige ledelse.
- Skabe rum til refleksion og ledelse ved øget bevidsthed om sit ledelsesrum ved fx at skabe overblik, prioritere og delegere opgaver og lede op ad, ned ad og til siden.
- Kendskab til, hvordan man som leder skaber engagement, der har en positiv effekt på bundlinjen.
- Udfordringer i ledelse med fokus på branchen.
Modul 2
- Kommunikation interpersonelle lederskab med fokus på tillid, retfærdighed og samarbejde.
- Situationsbestemt ledelse i det at skabe trivsel og motivation og samtidig fremme effektiviteten og produktiviteten.
- Anvende relevante ledelsesværktøjer i forbindelse med situationsbestemt ledelse, således den enkelte medarbejder udvikler sine kompetencer og opgave ansvar.
- Team ledelse, at kunne delegere ansvar, beslutninger og opgaver i forhold til den enkelte medarbejders og teamets kompetencer.
- Kendskab til teorier om konflikter samt fokus på udvikling og parternes reaktioner forebygger og håndtere konflikter.
- Intern konflikt og den svære samtale med muligt konfliktpotentiale.
- Ekstern konflikt i form af klagehåndtering, både mundtligt og skriftligt.
Mere information:
Uddannelsen tilbydes på Hotel- og Restaurantskolen i København.
Uddannelsen består af 2 moduler, som hver især er 5 hele dage, dvs.10 dage i alt. Bemærk at nogen af kursusdagene afholdes som halve dage. Se nedenstående datoer, samt halve og hele undervisningsdage.
MODULPLAN
Lederuddannelse på HRS for DRC 2025
Hold 1 - DANSK
Restaurantledelse / Del 1 (januar/februar)
Restaurantledelse / DEL 2 (marts)
Hold 2 - ENgelsk
Restaurantledelse / DEL 1 (februar)
Restaurantledelse / del 2 (marts)
PRIS
Deltager pris for DRC lederuddannelse
Pris uden videregående uddannelse (dvs deltagere er faglært, ufaglært eller med gymnasial uddannelse): 2.080,00 DKK
Pris med afsluttet videregående uddannelse (fx akademi-, bachelor- eller kandidatuddannelse): 7.007,50 DKK
Bemærk, at der er et tillæg på ovenstående pris på 2164,00 DKK til forplejning, materialer mv.
Er der allergier, der skal tages hensyn til, bedes I kontakte Marie Haahr på Hotel- og Restaurantskolen på mail: mhj@hrs.dk.
VEU-godtgørelse:
Deltagere som ikke har en afsluttet videregående uddannelse kan søge om VEU lønrefusion. VEU søges enten af virksomheden eller medarbejderen selv, alt afhængig af, hvem der skal have godtgørelsen.
VEU godtgørelsessatsen for 2025 er 973 kr. pr. dag/ 131, 48 pr. time.
FORPLEJNING
Hele dage: morgencroissant, kaffe og vand, frokost og eftermiddagskaffe, vand og kage
Halve dage: morgencroissant, kaffe og vand (9.00 – 12.50 ) / eftermiddagskaffe, kage og vand (13.00 – 16.25)
Tillægspris (forplejning): 2164 kr./person for 10 dage.