Vælg en side

Hvordan udvikler du og fortæller om dine grønne og plantebaserede retter, så gæsterne bider på?

18. februar, 2025Branchen // Jura

DRC har her samlet en lille pakke med 4 værktøjer, som hjælper med både inspiration og kommunikation.

  • Titelgenerator
  • De 10 bud til grøn kommunikation
  • Guide til den grønne menu
  • Opskriftsunivers til grønne retter

Kommunikation om grønne retter

Du kan kickstarte dine gæsters appetit for grønne retter med det rigtige navn til retten. Der er flere undersøgelser, der viser at en forkert navngivning af plantebaserede retter kan få kunderne til at vælge den fra af forskellige årsager. Ved at navngive dine retter anderledes kan dine gæster få større appetit for de plantebaserede retter.

Savner du inspiration kan du bruge dette nye værktøj:

Værktøjet er udviklet af Plantebaseret videnscenter sammen med Dansk Cater. Du kan bruge Titelgeneratoren til at navngive dine grønne retter og baseret på beskrivelser af ingredienser, smag, tekstur, oprindelse osv.

Sammen med de 10 bud til grøn kommunikation som DRC også har været med til at udvikle, har du gode muligheder for at opbygge en menu, som kommunikerer dine grønne retter succesfuldt til dine gæster.

Inspiration til grønne retter

Savner du inspiration til denne grønne menu kan du bruge denne guide, som DRC har været med til at udvikle sammen med Plantebaseret Videnscenter og andre. Guiden kan give inspiration til flere grønne retter til konferencer og møder og henvender sig til både køkkenpersonale og tjenere, der ønsker at udforske det plantebaserede madunivers. Guiden er udviklet af en række dygtige kokke og er blevet testet, så det også er sikret, hvad der virker i praksis.

Endelig er der inspiration at hente i et opskriftsunivers, som kan findes på Plantebaserets Videnscenters hjemmeside

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.