Fotograf: Sophie Due // Food Organisation of Denmark
Copenhagen Cooking står igen i år klar med en madfestival. Denne gang byder festivalen blandt andet på den helt store pizza konkurrence og et fokus på økologi.
I går, mandag den 3. februar, åbnede tilmeldingen til festivalen for restauratører, kokke, madiværksættere og kulturinstitutioner. Festivalen tilbyder en chance for at nå ud til nye gæster, teste innovative koncepter og samarbejde kreativt i fejringen af gastronomi.
I år inddeles festivalens begivenheder i fire spændende kategorier, som årets events skal passe under:
- Spil på sanserne, hvor du kan engagere dine gæster i multisensoriske oplevelser
- Fokus på fællesskab, der fremmer samvær og venskaber
- Mad på fingrene, hvor deltagere får hands-on erfaringer i madlavning
- Hemmelige afkroge og forbudte bidder, som opfordrer til at udforske unikke, normalt utilgængelige lokationer
Sidste chance for at tilmelde sig er den 5. maj 2025. Har du brug for inspiration eller netværk, kan du få hjælp ved at skrive til hej@copenhagencooking.dk.
Tilmeld dig her:
Læs mere om programmet her: Copenhagen Cooking | 15. - 24. august 2025