Invitation: Vær med i vores ESG-netværk
Bæredygtighed // BranchenBåde i bryggeri- og tapperibranchen og restaurationsbranchen er tiden knap og derfor er der behov for, at vi sammen finder den bedste praksis til forbedring af vores ESG-profil og få det konkretiseret i forretningsprocesser og strategier, som er til at forstå og arbejde med i praksis. Kom og vær med i Bryggeriforeningens og DRC’s fælles ESG-netværk.
Dato:
Tirsdag den 9. januar 2024 Kl. 9.30 til 12.00
Sted:
Bryggeriforeningens lokaler, Faxehus, Gamle Carlsberg Vej 16, DK-1799 København V
Program
Du er velkommen til at komme allerede kl. 9, hvor der er kaffe og morgenbrød og mulighed for at netværke med andre deltagere fra Bryggeriforeningen og Danmarks Restauranter og Cafeer.
9.30: Velkommen til ESG-netværket v. DRC og Bryggeriforeningen
9.45: Bordet rundt – Hvem er hvem og forventninger og ønsker til ESG-netværket
10.15: Dansk Cater v. Jan Kristensen, Grøntudvikler
Dansk Cater giver et indblik i deres arbejde med bæredygtighed indenfor fødevarer, kaldet ”Daglig omtanke”.
Jan Kristensen vil fortælle om igangværende tiltag, der i særlig grad er rettet mod CO2-belastningen af leverandørernes produkter (det såkaldte ”Scope 3”)
11.00: Pause
11.15: Erhvervshus Hovedstaden v. Nicholas Mohr Krøyer, Senior forretningsudvikler
Forretningsmuligheder i den grønne omstilling og cirkulær økonomi med eksempler på hvordan nogle konkrete virksomheder udnytter de gode forretningsmuligheder i den grønne omstilling og har draget fordel heraf.
12.00: Afrunding og tak for i dag
Vil du vide mere om
vores arbejde?
