Vil du udvikle nye, bæredygtige koncepter eller videreudvikle på nogle af dine nuværende projekter, der både styrker din egen forretning, men også den samlede restaurationsbranche? Det har du muligheden for i projektet Restore Restaurants, der søger restauranter, der ønsker at være med i et innovationsforløb i foråret 2022.
Projektet vil hjælpe Hovedstadens restauranter til hurtigt at omstille sig til nye segmenter og ændrede behov i forlængelse af COVID-19. Formålet er at sikre restauranternes langisgtede overlevelse samt bruge Coronakrisens begrænsninger som afsæt til at skabe innovation i branchen.
De fire innovationsforløb har overskrifterne:
1. Kooperativ leveringstjeneste (Hvordan kan I som branche gå sammen om at lave en leveringstjeneste)
2. Kommunikation til dine gæster om ændringer i din forretning (Stigende råvarepriser og bæredygtig omstilling koster og kræver ny kommunikation)
3. Employer branding
4. Bæredygtig emballage
Læs mere om de fire forløb og tilmeld dig senest 10. februar her: https://bit.ly/32bUuEE